Pollandra

Här är en bild på Ms Pollandra

Jul igen!

Så var julen över...Skönt.. Dödstrött är man alltid på annandan. Idag har allt gått på halvfart. Till och med Snövit är trött.

Våran jul i år blev ganska lik förra årets jul. Julafton hos svärmor utan någon av barnen. (tråkigt, men barnen är vuxna och gör som dom vill) Juldagen till svärfars grav och sen till svärmor igen  men denna gång är barnen och Ts bror och flickvän där också. Fast iår har vi äntligen tagit bort julklapparna och bara köpt en julklapp var som vi sedan lottade ut.

Imorgon blir det att vara hos hästarna hela dagen med tanke på att våra två föl ska kunna gå i samma hage. Jajajaja, Sheila är så trött på Camira så vi har bestämt att nu får Camira bli vuxen och klara sig utan mamma.

Alla där ute ha en god fortsättning på helgen!!!!!

Vem är vem?

Det var ett tagsen jag skrev här. Jag har haft fullt upp med skolan och hemtentor.

Igår hämtade vi 4 söta dvärgvädur ( Gullan, Calle, Mia och Gudrun) Tre av dom är väldigt lika men man lär sig att se skilnad på dom.

Vad ska man göra med sin vuxna barn????? Det är en ständig oro. Man tror att barnen är vuxna och nu klarat sig igen både barndom, tonår och blivit vuxna men helt plötsligt har dottern fått för sig att hon ska var lika oansvarlig som ett litet naivt barn.

Ja så var det det här med mina hästar. Camira växer och M fick ett föl i fredags som är en månad yngre än Camira.

Nu ut i skogen och hämta gran!!!

RSS 2.0