Regn, regn, regn och Sheila!

Vilken dag, imorse lasta vi envetna hästar och åkte till premieringen för att få Sheila stambokförd. När vi kom fram började regna och sen regnade hela tiden. Vi var som drängta katter allihop. Men vilken goding till häst jag har. Sheila klarde körningen galant och ridningen ännu galantare sedan var det visningen. Ja, jag vet att jag är partisk men det var premieringförrättarens fel att vi inte höjde våra poäng. Vi har tränat med att ha Camira stående still och nu fick vi inte det utan Camira skulle springa med mamma och då gick det som det gick och jag tyckte så synd om Eve som slet med Sheila. Så jag var arg. våt och besviken på Sheilas poäng men överlagd var det en helt godkänd dag för oss och vi har med oss våra goda hästar hem som tur är. Undra hur lång tar att torka.

Godnatt alla!


Sommardag

Sitter i solen och skriver på min bok och försöker hålla paniken borta. Hmmm, det är bara sju dagar kvar till premieringen och då ska allr klaffa. Men hur vet jag inte.

Nog för att Sheila börjar arta sig och E som hjälper mig börjar förstå vad det är hon ska göra också.

Idag ska vi köra Sheila med skogsläpa för första gången. Hoppas Sheila är lika snäll som vanligt.

Camira bara växer och växer. Hon är tuff men lättlärd.

Alla ha en bra dag i solen..

Jag kom in!!!

Nu är jag lycklig. Jag kom in på högskolan på mitt andra val och reserv på första valet. Härligt!!!!

Nu ska man bara lyckas med stambokföringen också. Måtte Sheila sköta sig och Camira. Det bär av till stambokföringen den 23 juli. Vi har tränat och tränat.....Plötsligt slår livet till!!

Jag vet inte varför livet just nu håller på att slå mig i huvudet hela tiden. Igår dog M gotlandsruss, hon var inte mer en 12år. Fick någon infektion som hon inte klarade av. Dog transporten till djursjukhuset. Hemskt tragiskt och hemskt..

Jag vill nu hämta andan och komma tillbaka till ett normalt liv.....

Kram till alla där ute!!!

RSS 2.0