Äntligen är det höst!

Igår började dagen med diskutioner om huruvida när hästarna skulle hämtas hem från sommarbetet. Jag och T diskuterade hit och dit till slut kom vi fram till att på fredag var en bra dag att ta hem dem...... Blev det så? NEJ! För tittar jag ut vad går i vinterhagen vid vårat blivande stall????????? Jo, två fjordingar, våra fjordingar. Okej, jag ska berätta hur det gick till.

Efter att vi kommit fram till beslutet att ta hem hästarna på fredag åkte jag till hästarna för att ge dem lite hö. När jag är på väg dit ringer T och säger: Kan du inte be någon av tjejerna att hjälpa dig att ta hem hästarna idag. Sagt och gjort min mobil går varm och snart har jag fått den hjälp jag behöver för att kunna få hem hästarna.

Men nu blev det stressigt, vinterhagen som var halv färdig måste göras klar och alla saker som fanns vid sommarhagen ska packas ihop och tas med hem. Ja, jag var trött innan jag kom så långt som till hästarnas hemfärd.

Klockan 3 samlades ett gäng på 4 kvinnor, 1 man, 1 liten hund och Snövit. Vi åkte upp till sommarhagen. Tog repgrimma på Camira och träns och remmen som jag kan sätta fast Camira i på Sheila och sen bar det av hemåt.

Sheila var mycket pigg en fjärdedel av vägen men sedan lugnade hon ner sig och Camira bråkade bara lite när hon blev trött. Vi mötte en del bilar och en traktor med släp men hästarna rörde inte så mycket som ett öra mot trafiken.


Vi kom hem efter en och en halvtimmes promenad. Allt slutade lyckligt och alla är nu lyckliga åt att vara hemma.

Så idag blir det till att stängsla grannens skogstomt.

Katt!!!!!!!!

Nu är jag bara "lite" arg på "Kinesen#, han tog in sitt tionde byte kvart över sex i morse. När jag sov som bäst, inte irriterande alls att vakna när man sover som bäst för tionde gången. Hm, ska bli skönt när det blir så kallt att vi måste stänga balkongfönstret, då kan "Kinesen" inte komma in utan att man har kollat om han har ett byte med sig.

Det blev en härlig dag till slut!

Dagen började struligt men har avlöpt på ett lugnt och skönt sätt.

Mockat åt mina hästar och Ms hästar, sov en stund mitt på dan hmm vakna av att jag snarkade så högt.

Har varit ute på lång promenad med Snövit sedab såg jag några avsnitt av True blood och så har jag varit hemma och hämtat en kabel så jag har bredband nu.

Jag saknar er där hemma. =(

Vilken morgon!

Dagen börjar med att man vaknar klockan halv fem och inte kan somna om. Vid sjutiden har man slumrat in i en halvslummer då ringer telefonen och det visar sig att M som är på väg till ett par dagars bortavaro tror att hon hennes bilnycklar sitter i låset på bilen som står parkerad på en pendelparkering och hon kan inte vända. Jag rycker ut med full fart men hittar jag några bilnycklar? Nä, inte ett spår efter nycklarna. Efter en halvtimmes letande från både mig och M på bussen visade sig att nycklarna har slunkit ner i ett dolt fack i hennes ryggsäck. Hur kommer denna dag att sluta?

Sömn!

Tänk att en ny säng kan göra hela skillnaden mellan en god nattsömn och en dålig nattsömn.
Vaknade för en halvtimme sen helt utvilad, känns som om jag inte sovit så här bra på åratal.

Snövit är också nöjd med att jag har en ny säng eftersom hon fått den gamla madrassen att sova på.

Ska snart åka upp till hästarna för att se hur dem har klarat åsknatten.

Det var kul igår kväll när jag först red på Ns häst i paddocken, hästen var lätt riden och trevlig och sedan red Ss häst som jag ridit ett par gånger förrut. Hästen arbetade riktigt ordentligt men här fick man inget gratis, man fick driva hästen i varje steg för att få honom att gå ordentligt med eftergift i nacken. DET VAR RIKTIGT ROLIGT!

T söker jobb och är allmänt grinig men det ska väl gå över igen.

RSS 2.0