Snö!!!

Snö rasar från taken och huset skakar. Ja, jag älskar fortfarnde snön. Men tycker det är jobbigt när den försvinner.
Har precis skickat ett första utskast på min hemtenta till min VFU-handledare för att få respons.

Trött, trött!

Vilken vecka med snöskottning och VFU. Har gått upp tidigt varje dag och nu helt slut. Väntar på att tiden ska gå.... Försöker skriva på examensarbetet.. Hmmm önskade att det var klart...

Hjälp jag har blivit färgblind!!!!

Vart jag än ser är det vitt, vitt, vitt och vitt......flämt!
Vi har fått snö i mängder i natt. Men vi var duktiga igår och gjorde rent hos väduren och tog in ved så vi klarar oss. Min son ringde precis från fjällen och talade om att dom är fast där. Dom skulle åkt hem idag men stannar troligen kvar. Vägarna är avstägnda pga snön.

Blir bara trött!

Minos du var en dröm som skulle bli sann, du skulle bli hästen efter Mirro som skulle ta mig till andra höjder och minnen. Hur blev det? Minos, vi svek varandra och jag var tvungen att fatta ett svårt beslut och våra vägar skildes och jag hoppades att du skulle få det bra. Tiden har gått men Minos och hur gick det för dig? Du blev en vandringspokal, men  till slut lärde du dig att ge din ryttare allt du hade att ge men forfarande på dina villkor. Jag trodde du kommit till din slutstation men nu är du åter såld igen. Jag som bara ville ditt bästa. MINOS ( Furubäcks Sitat).

Något bra!

En glad nyhet idag iallafall, jag fick VG på förra kursen..

Jag är en hemsk människa!

Ibland gör vi saker som vi ångrar men vad hjälper det, ingenting. Jag önskar bara att alla då menar jag verkligen alla varelser överallt fick det liv som är bäst för dom. Idag är jag nog blödigare än vanligt men en då. Varför måste saker hända som gör att vi inte får det liv vi tänkt oss, ibland till det sämre, ibland till det bättre men ändå. Jag vill bara gråta, om jag ändå kunde göra mer....................

Hästdag!

Idag har jag borstat två vinterrufsiga hästar. Sheila har tjock päls och gillade inte att bli ryktad. Nu är hon fin jag har klippt både manen och svansen och blivit ryktad i över en timme. Camira är också fin idag så fin en högfällande häst kan bli och hon är också ny klippt.

Efter denna enargiska dag med borstning på schemat åkte jag och M till Sandared och simmade. Så nu är jag trött och har träningsvärk i ärmarna. Hahhaha!!!

RSS 2.0