Knyter och knyter!

Gör inget annat en knyter. Hmm och därimellan ska hem, djur och familj ha sitt också.

Mockade hela utestallet igår det blev tre skottkärrer fulla men nu kan det regna hur mycket det vill.

T har plockat 3 liter kantareller idag. Han skulle bara gå en sväng i skogen med hunden.
Sommar å sol vi har kort kjol................

Jaha så kom sommaren med värme och åska.

Igår fick Sheila nya skor och Camira nya fötter.

Ridlektionen för ungdomarna gick bra. Detta nya stjärnskott E är helt otrolig med Bonzai, han lär sig snabbare än vinden och tar hästen med en kärleks full hand. Jag tror Bonzai är kär i E.

Camira är  en cobra hon bits så fort hon får en chans och jag försöker visa henne att det inte är okej. Sheila är sur på Camira och säger till henne varje gång hon bits.

Nu är köket färdig målat men nu är jag mitt uppe i nytt projket att möblkera om vardagsrummet. För att kunna göra detta var jag tvungen att måla baksidorna på bokhyllan för den ska passa in bättre.

T har tagit ner rodedentronen som stod vid garaget och städat upp virket som låg där, så nu har hästarnas vinterhage blivit nästan 10kvm större och jag kan se framför mig hur utestallet kommer att se ut.

Idag går dagen i reumatismens tacken. Med andra ord ledvärk och trötthet. Tänker bara ta det lugnt.

Inte som man tänkt.

Vilken dag det blev igår, börjar med att vi ska åka till Jung och hämta kylare till bilen. På vägen står en bil som inte kan starta på grund av utdraget batteri så vi hjälper dom och sedan blöir vi nästan på körda på E20 när bilar gör vansinnes omkörningar. Kommer hem med kylaren, ja då har ena bakhjulet låst sig på bilskrället. Suck! N är hemma och hälsar på. Ho  tar med sig en del barnböcker blivit kvarlämnade. Sedan har vi en lugn eftermiddag och kväll. Jag och T gosar på gräsmattan i trädgård. På kvällen har jag första lektionen på ridlägret och blir uppäten av alla knott, sedan blir vi sittande i mitt kök och tjötar fram till halv 2.

Idag ska vi hjälpa M med hö och måla klart sista kökslådan och hålla ridlektion.

Till alla ha en skön måndag!

RSS 2.0