Snart kommer den svarta efterlängtade djuret!

Längtar, längtar, längtar och längtar! Att djuren kan betyda så mycket. Miran är världens goaste Leonberger och fyller oss med glädje och kärlek varje dag och ändå så fattas det någon, någon som är svart, ivägen och har dem mest utrycksfulla ögonen. Men hon kommer på fredag och gör livet komplett igen!

Ja! DU! Snövit om du hade vetat vilket tomrum du lämnade efter dig. Jag saknar dig Så mycket. Varje dag påminns jag om dig, små detaljer som du gjorde eller inte gjorde. Jag vet att Malva inte kan ersätta dig men hon kan fylla rollen som njoffe i vår familj.

Jag har längtat och väntat på dig Malva så det ska bli så härligt när du kommer och fyller min värld med alla dina upptåg och bus..


Malva och Miran!!!

Jag Miran har haft en fantastisk helg! Fredag i skogen med husse. Badade i alla gyttjepölar och sedan simmade jag i tjärnet! ( kul kul kul) Lördag ut i skogen igen med husse!!! Igår fick jag följa med matte ut i skogen och leta mobiltelefon. Som jag tyvärr inte kunde hitta! Idag har jag varit med matte hos en kompis och sedan fick jag en promenad med Lill Husse!!!! Nu ska jag snart sova i sängen!


Malva kommer på fredag!! Om allt går som det ska!! Vi LÄNGTAR!!!!!!!

Min åsikt om allt och inget!!

Nu är jag trött på det här, kroppen som skriker nej och huvudet som skriker ja. Idag har jag lyssnat på kroppen så jag blev kvar i sängen. (inget kul). Annars har jag fått gjort massor denna vecka. Halva huset är storstädat från golv till tak.

Jag Miran har haft en skön vecka med matte hemma. Fast jag förstår inte varför hon ska städa. Och vet ni vad hon gjorde igår??? "fnys" Där låg jag i godan ro bredvid matte när hon dammsög och hade sig och plötsligt har hon dammsugit min svans!!! Ja, MIN SVANS!!!! MIN VACKRA SVANSTIPP var i dammsugarröret. HMPF!!! Alltså man tror ju att matte håller reda på vad hon dammsuger upp. Nästa gång ska jag gömma svansen under min vackra kropp.

Vet ni vad jag och husse gjorde igår????? JO, vi var i skogen igen och jag sprang och badade i alla vattenhål som fanns. Jag var vackert svart om tassar, ben och mage när jag kom hem. Husse tvingade ner mig bäcken. Vilken skymf mot min person.

I tisdags åkte matte iväg och när hon kom hem luktade hon valp. Så jag har tagit hand om mattes skor som luktar så gott valp. Undra varför hon besöker valpar... Kan det ha något med namnet Malva att göra, som husse och matte snackar om hela tiden. Vi får väl se. För hästarna, marsvinen, kaninen och katterna heter inte Malva.

En sak till matte och husse har något som är livsfarligt på huset..... Dem kallar dem för markiser, dem åker upp och ner. När det händer drar jag järnet härifrån. Fast sist det hände, håll matte fast mig och beordrade mig att sitta bredvid henne, Inget kul men jag fick godis efteråt.

Nu springer jag omkring i trädgården och jagar......... Hejdå!! Viftar stolt på min ny dammsugna svans!!!!!

RSS 2.0