Äntligen en njoffevalp!!!!

Du lilla svarta valp du är efterlängtad och redan älskad, fast du bara är två dagar gammal....

Vi vill ge dig ett kärleksfullt hem och med en hundkompis, två kattkompisar, en kaninkompis, sex marsvinkompisar, två hästkompisar och tre männiksokompisar.

Din födelse tog bort en sten från våra bröst.

Nu längtar vi efter att få se och hålla och klappa dig för första gången, det kommer att ske om ca 5 veckor........

När vi väl åker upp och hämtar dig i mitten av augusti kommer lyckan vara stor.

Välkommen du lilla Malva!!!!!!


Vilka hästar!!!!

Två underbara dagar med två underbara hästar. Min nya lilla hästskötare T är helt underbar. Sheila verkar också tycka om henne efter två dagars arbete. Igår gick vi ut och gick med hästarna. Camira tyckte inte tränset var så kul men när hon fick suga på en kedja av mässing var hon nöjd. Idag har T longerat Sheila och jag Camira. Båda hästarna skötte sig väldigt bra... Älskar mina undrbara hästar.

Jag före detta Myran nu Miran har haft det bra och mycket lösgång i trädgården. Matte kan inte nog berömma mig. Just nu har jag full koll på trädgården sitter och tittar ut men nu ska jag sova. Ha det alla ni där ute.

Vad händer nu?

Jo, min dotter är en nyeximinerad förskollärare, jag har klarat första terminen på inriktiningen Skapandeverksamhet och Myran har fått ett nytt namn, Miran.

Jag har haft stressiga veckor i skolan med ett Sagoprojekt som vi rodde i land med bravur.

Miran har blivit mina föräldrars favorit, mamma skämmer bort henne med att laga pannkakor till henne.

Ja, ja, ja, så var det det här med njoffevalpen... Det har gått troll i det. Första tingade valpen var dödfödd, nästa gång blir tiken inte dräktig och nu till sist blev det bara en tik och den ska kenneln ha själva. MEN vi ger inte upp, nu har vi tingat en ny valp som föds vid midsommar och vi har första tjing.

Hästarna går på sommarbete, men idag ska vi åka och stängsla igen för att hästarna har ätit upp maten.

Ja, jo så var det det här med min hand som Miran bet i, den börjar så sakta bli bättre. Ja, Miran gjorde det inte med flit bet mig i handen. Jag skulle ta upp en kotte och det såg hon men min hand var ivägen. Ja, så det kan gå.


RSS 2.0