Dag 1 med Myran!

Hej, mitt namn är Myran, jag är en Leonberger på 2 och harlv år. Jag fick en ny familj igår. Fast dem är lite sega, när jag sprang nerför trappan i huset där min gamla familj bodde då hängde inte matte med. Sedan när jag gick till bilen fick jag stanna hela tiden för att matte skulle hänga med.

Sedan åkte vi bil å bil å bil, så stanna dem på en parkeringsplats där jag kunde kissa, (ni skulle bara veta vad kissenödig jag var). Och så in i bilen igen, då försvinner dem in i ett hus och lämnade mig kvar men jag tänkte då är det väl bara att sova medan dem är borta. Så kom dem tillbaka med mat som dem vräkte i sig utan att tänka på mig HMPF!!!!!!

Så åkte vi ännu mera bil. Till slut stannade dem och släppte ut mig, vi gick en bit och där var två främmande människor till. Jo jag hälsade lite på dem sedan satte jag mig bredvid matte som klappade mig. Så gick jag och matte till bilen och så bar det av igen.

Till slut var vi framme vid ett stall och en hage med två gula hästar, (ja, dem var gula hästarna) Jag gav hästarna bara en blick och gick in i stallet och där var min nya husse. Först blev lite rädd för honom men efter en stund så fick han sig en ordenlig KÖSS i hela ansiktet.

Ja, ja, jag hälsade på hästarna också men vet ni vad min nya familj har inne i vardagsrummet??? JO, två små svarta marsvin, dem är så gulliga och jag bara måste bli vän med dem. Men det är inte lätt för dem sitter i en bur och jag kan inte komma in i den hur jag än försöker.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0