Dag 10 med Myran!

Igår kväll åkte vi till Molly å Kiara, två hundar med mattar å hussar. Det var kul och dem hade en jätterolig boll som jag lekte med. Självklart skötte jag mig exemplariskt!!!!( fattas annars)

Idag har varit en rolig dag, först fick jag sova i sängen, sedan fick jag ett märgben (som jag gnager på nu). Sen gick vi ut i stallet allihop och jag blev bunden för att matte tog in Sheila å borsta henne..(helt onödigt). Sedan satte matte upp på Sheila å red iväg....... Utan mig!!!!! Jag talade om mitt missnöje!!!! Husse förstod vad jag ville å var snäll nog att släppa lös mig. Då sprang jag efter matte å Sheila... Med en fart som bara jag kan springa. (jag var som ett sträck). Tror ni jag hittade matte???? Nä, jag hittade ett ställe där det fanns en hund och jag var ju tvungen att kontrollera denna hund.. Så kom matte tillbaks å vi förenades vi i ett lyckorus...

Som ni nog förstår fick jag inte vara lös på en stund, under tiden mockade matte utstallet å jag beklagade mig högt men tror ni någon brydde sig!! Nä, jag fick finna mig i att sitt bunden tills matte var klar. ( inget roligt)

Sedan fick jag vara lös igen. Och då lekte jag med husse som höll på att skotta slasksnö. (Kulkulkul!!) Jag hoppade å stampade i snön och vattnet så jag blev genomblöt.

Nu ska jag ta igen mig resten av dagen med mitt ben.... Hejsväjs svans viftning!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0