Varför!!!!

Jag känner med dig B och jag vet inte hur jag ska kunna vara ett stöd i denna svåra stund.

Min minnen som ploppar upp just nu. Jag minns när S sa att det bara finns två hästar som har snälla ögon. Det var Mirro och Charmör. S du fanns alltid i bakgrunden ihop med  B.

B vad ska jag säga! Din sorg är så djup och du hade precis börjat komma tillbaka från Js död. Jag hoppas du vet att jag finns alltid där för dig. Alltid B och då menar jag alltid du kan ringa mig när du vill vilken tid på dygnet som helst.

Du hjälpte mig igenom mina år med J och jag tror att jag hjälpte dig igenom mycket också. Vi har kämpat med våra hästar sida vid sida även om det var några årsen nu.

Vad jag vill säga är att jag älskar dig och känner med dig och dina när och kära.

Jag är inte längre bort än ett telfonsamtal!!

Mina tankar är hos er!!!!!!

Mirans kommentarer om kvällen!

Vet ni vad matte har gjort????? Ni, kommer inte tro det....... Hon tog på mig koppel och led ner mig i källaren till duschen och där tvingade hon in mig i duschen och sen blev jag tvättat. Vet ni vad??? Champo smakar inget vidare. Sen fick jag koppel på mig igen. Vi stannde i baren och där sätter matte på en fön... Jag bara HATAR fönar! Men vad hjälpte det att jag stretade emot så mycket jag kunde. Så nu är jag nytvättad och nästan torr och skitsur... Varför måste jag genom lida detta när Malva helt klart slipper. HMPF!! DET FINNS INGEN RÄTTVISA!!!!

Hundarna har något att berätta!

Jag, Miran tror att matte och husse har blivit galan! Här var det lugnt och skönt hemma. Jag var storasyster och Malva var lillasyster och allt var i sin ordning. Men igår hände det något som inte var planerat. Det kom en man som rökte cigarr och köpte nått av husse och precis när han skulle åka sprang husse fram och stoppade bilen. Mannen tog fram nått ur bilen, nått rött pälsigt. Men jag såg inte vad. Matte bar in det och kom tillbaka till stallet. Hon luktade konstigt, nått djurlikt och perfym och cigarr. Så gick vi in och där var en kattunge Mattsson. Hon var inte rädd för mig men åh så söt. Nu försöker jag att bli vän med henne men matte sätter käppar i hjulen. Genom att stänga in mig så jag inte kan jaga Mattsson.

Jag Malva upptäckte när vi gick in från stallet igår att det kommit en ny liten varelse i mitt hem. Mattsson, hon nosade på mig och jag bara älskar henne. Vi leker jage, katt och hund och vem som kan gömma sig bäst! KUL KUL KUL!!! Fast just nu är jag arresterad i hundgården med Mirans märgben!

Mirans tankar om Malva och Malvas tankar om Miran!

Jag (Miran)  tror matte och husse blivit galna. Visst jag gillar Malva men ibland blir hon bara för mycket, Kan inta matte och husse ordna så att jag får lite lugn och ro. Malva hänger mig i svansen, hon försöker ta mina ben, hon är helt hopplös ibland och vill aldrig sluta hoppa, bita, leka med mig.

I morse tog dem till och med upp henne i min säng. Altså någon måtta måste det väl ändå vara!!!!!! Fast Malva är rätt gullig också. Jag älskar henne och hatar henne! Men vet ni vad? HON ÄR MIN LILLASYRRA!!!!!! Det betyder att det är bara jag som får leka med henne. SÅ DET SÅ!!!

Jag (Malva) tycker att mina nya matte och husse är snälla för det mesta men inte när dem sklijer oss åt (mig och Miran). Miran är en stor besserwisser. Hon tror hon är störst bäst och vackrast men det är ju jag som är det. Hon retas med mig och då biter jag och drar i hennes svans. Nu ska jag passa på att sova en stund medan husse och Miran är i skogen så att jag orkar busa med henne när hon kommer hem.
Malva kom till oss! Till slut var hon här!

Jag Malva världens vackraste njoffe! Jag levde ett behagligt liv med mina kullsyskon och andra stora njoffar i 8 och en halv vecka. Sen hände det jag ska berätta om nu.

Jag fick ett halsband på mig och sattes i knät på en kvinna i en bil. Så bar det av. Vart? Ingen aning! Vi åkte och åkte och till slut stannade bilen och jag fick komma ut. Ett myska ställe det luktade häst, katt, hund och några andra dofter jag aldrig känt förut. Men det var okej. Då kom hon!!!!!!! En stor leonberger! Miran var lite sur först men snart blev hon min storasyster. Jag busar med henne hela dagarna förutom när hon är med matte eller husse och jag inte får följa med.


Jag Miran, har fått en lillasyster som är bara min lillasyster. Hon är lite galen ibland men för det mesta är hon okej.  Vi jagar varnandra och jag tar alltid Malvas ben, pinnar eller vad det är hon fått tag i. Det är så kul att reta henne. Men det roligaste jag vet är att vara med i skogen och springa i all lera som finns där.

Så som ni alla förstår är livet hos oss full rulle med hundar, hästar, marsvin , katter och kanin. Men åh vad vi trivs!!! Så har skolan börjat för min del också så allt är som det ska!

RSS 2.0