Tiden går fort

Tiden har gått fort denna veckan.

Jag var bara i skolan mån, tis och fred. Var ledig ons, och tog ledigt tors.

Vi har haft stora personliga problem som vi nu har rett ut. Jag har verkligen mått skit hela veckan. Nu när allt är utrett är det skönt. Inatt ska jag SSSOOOVVVAAA.

Skolan har varit förvirrande det har handlat om paragrafer, etik och juridik men nått hat man lärt sig(Vad???)

Hästarna mår bra och går och skrotar i hagen.

Snövit har fått sig en kvällspromenad.

Ja och den nya katten Kinesen (Uffe) inget ont om honom men han är sjövild och attackerar män. Min far var här och tittade på diskmaskin ja då blev det blodvite. Kinesen rev min pappa på hälen. Hmmm annars är han en go katt.

Camira

Jaha då har man nästan sålt Camira. Papper är på skrivna bara resten kvar. Vilken soppa mitt pluggande är. Hmmm undra om någon egentligen vet vad variationsteorin går ut på!?

En vecka i kaos!

Hmmm man är dödstrött när man kommer hem. Igår somna jag vid 5-tiden men tror ni jag fick sova. Nähä då klockan blivit 7 ville mannen klippa håret så det var bara att gå upp och göra honom till viljes och sen var det fullt ös i huset hela kvällen tills mannen blev sur och gick ner i källan och la sig. Idag ska vi hämta våran "Uffe" kattunge. Han ska vara en helröd skeppskatt. Vi får väl se. Vi ska bara åka 18mil för att hämta honom. Snövit ligger i våran säng och bara njuter av att vi är hemma, det blir lång ensamma dagar för henne. Men som tur är finns mina föräldrar som går ut med henne när vi inte är hemma.

Plugg!!!

Hur mycket ska man plugga??? Hur gör man för att det man läser ska fastna??? Ja, jag vet inte men pluggar gör jag. Läser så ögon blör och gubben klagar........... Kul är det trots överstress och prestationsångest. Och däri mellan lagar jag staket hos hästarna. Hmm har envetna rådjur som varje natt river ner trådar och stolpar. Åter till pluggande!!

En vecka!

Jaha då har varit universitetsstuderande i en vecka. Hur det känns??? Bara bra. Hmmmmm. Vad har jag gjort då? Vart på en föreläsning och en massa information. Det är allt. Idag ska T och P ut och plocka svamp igen. Jag ska göra klart Ms födelsedagspresent och åka till hästarna. Ha en bra lördag!!!

Universitetstudent

Det låter det, jaja nu är man inne på högskolan och sliter hahahahahahahaha!!! Vad har man gjort idag? Jo, man har lyssnat på tråkiga tal och information som man troligtvis kommer glömma. Hmmmmmmm. Imorgon ska vi höra en föreläsning och sedan få en presentation av kursen. Phu. Tur att det var några jag kände, vi var 8st från collegeutbildningen det var kul att träffa dem igen. Hmmmm.

Igår var åter en tung dag i mitt liv, ja ni som har följt min blogg vet ju att livet har farit hårt åt mig det sista året och åter igen. Igår tog vi bort sonens älskade katt Gissa. Han hade går med ett sår bakom ena örat lång tid och vi har försökt få det att läka men misslyckas så igår fattade vi beslutet att ta bort katten för att Gissa skulle slippa lida mer.
Här sover dem skönt T och gissa!!

RSS 2.0