Stora tankar om allt och inget!

Jaha, då har ännu en av mina grannar gått bort. Väldigt tråkigt.

Titta hur söt är man inte.......

Miran har fått sig en ansiktslyftning och på gräsmattan ser det ut som om jag har klippt ett får. Åh vad jag saknar dem svarta håren men snart kommer hon.

Idag ska Miran, jag, M och Z åka på hästpremiering. Nästa år är det Camiras tur att visa hur fin hon är och det är jag som ska se till att hon gör det.

Vet ni vem som är goast i vår familj just nu? Jo, Miran när hon ligger och kramas i sängen. Gubben har fått konkurans.

Norge!

Norge aldrig har du varit så klart utsatt på kartan som denna dag. Tråkigt att det måste hända saker som denna för att man ska bli uppmärksamad i hela världen!

Jag lider med alla ni som minst era anhöriga, vänner och släktingar i dessa hemska dåd.

Mina egna bekymmer blev väldigt små och en en gång blev man påmind av sin egen dödlighet.

Njoffevalp!!

Hjälp i morgon får jag träffa njoffevalpen...... Hur ska det gå????

Miran har varit riktigt busig idag. Badat i ett dike, busat med hästarna, bitit Camira i mulen för att hon trodde Camira skulle ta hennes boll. Hon smet in i utstallet i ett obevakat ögonbick och käkade hästbajs, jag kan tala om att jag tänker då inte ta emot några slickar i kväll........

Ska ta massor av bilder i morgon på njoffevalpar. Miran och hästar.............

Sedan ska jag bli av med min förkylning oxå. Jobbigt att vara tät i bihålerna. Tur jag inte har lätt för att få bihållsinflammation....


Sötnosar!!

Här är en bild på njoffevalparna var av en är vår... Snack om att vara söta..

Snövit var ändå mindra första gången vi såg henne. Saknar henne så.

Så har vi våran Miran hon var så här stor när hon kom Älskar er alla!

Våra små hundar. Ni är värda eran vikt i guld...

"En hund kostar att köpa men svanviftningar kostar ingenting"

Mirans äventyr!!!

Idag har jag gjort många roliga saker.........

Matte och husse tog med mig ut i skogen. HM! Vad dem gjorde där förstår jag inte, dem stannade flera gånger oh plockade något gult som inte verkade vara ätart... Vad gjorde jag??? Jo, jag sprang omkring och tittade och luktade på olika saker och så badade jag i tjärnet. HÄRLIGT!

Hemma upptäckte jag något nytt.......... Husse höll på att fylla på vatten till hästarna. I baljan låg en grön slang som väste. Jag blev nyfiken och stod och lyssnade och tittade. Hussa tog ur slangen och ur slangen kom det VATTTEN!!!! Ja, jag sa VATTEN!!! Vatten är till för att fångas och det gjorde jag men det smet hela tiden. Så la husse slangen i baljan igen men då fick jag en snilleblixt. Jag tog upp slangen och gav mig på vattnet igen.. Men tro inte att jag fick ha så roligt. Nä, husse la tillbaks slangen i baljan och jag surade. HMPF!!!

NU SKA JAG SOVA, SOVA OCH SOVA!!!

Mirans vecka!!

Den här veckan började inte kul matta och husse jobbade och E var hemma och passade mig. (INTE KUL!!!)

På onsdagen var matte hemma. Dagen innan hade matte och husse satt fast transporten på bilen. Så jag visste att nått var på gång.... Matte gick upp tidigt och jag hängde på. När matte tog bilnycklarna var jag säker på att jag inte skulle få följa med men matte tog ner kopplet och jag flög ut till bilen. (FLÄMT!!!) Det var varmt i bilen men matte vevade ner fönstrena och så gav vi oss iväg.

Vi stannade där vi stannade första gången jag kom hit och matte tog ut mig och vi gick hem till S. Hos S finns en liten hund Bonnie som först inte skulle hälsa på vackra mig men jag övertalade henne... Sedan  hittade vi S i köket och jag blev glad. Men Bonnie tuffade till sig och morrade åt mig.. HMPF!!!!

Sedan åkte S med och vi hamnade där matte och husse hämtar hö. Men vet ni vad matte gjorde??? Jo, hon backade in i en lada med bil och allt..... (Konstiga människa) Dem packade transporten full och jag höll koll på allt. Två gånger hämtade vi hö...

När höet väl var på plats här hemma. Blev matte konstig, hon packade ner en massa saker i två stora kassar och en ryggsäck..... Jag följde varje steg hon tog... Ut med allt i bilen och mig också. Sedan bar det av till hästarna.

Dem fick vatten som jag provsmakade under mattes skratt.... Man måste tämja vattnet och det gjorde jag genom att bita vattnet och till slut var baljorna fulla och vi åkte vidare...

Vi stannde hemma hos M. Jag blev glad och tänkte jag skulle få träffa Ms hundar men icke sa Nicke..... Dem var inte hemma.... (mysko)... Matte hade nyckel och vi gick in.... Men vi stannade inte så länge för matte hade glömt en del saker så det blev att åka hem igen....

Till slut var vi på plats hos M.... Matte slappnade av framför den tråkiga datorn och sedan åt vi kvällsmat...

Jag låg och sov när någon nosar på mig och slickar mig på nosen..... Jag tittade nyfiket upp och där är en katt.... Henne brydde jag mig inte så mycket om... Katten käkade och gick sedan ut... Efter en stund kommer hon tillbaka med en mus som hon lägger mitt framför nosen på mig.... Jag tittade på henne och på musen.. Tror ni jag fick musen. Nähä, den tog matte och slängde ut.. (Inget kul får man ha)

Matte släppte in Ms hästar och stängde om hönsen.... Vi gick och lade oss....

Tidigt på morgonen släppte matte ut hästarn och jag gick en tur för att se om det fanns nått kul.....


Efter några timmar stängde matte in mig i en hundgård medan hon matade hönsen och släppte ut dem.... Det var då jag upptäckte hönsen och min övervakningsinstinkt vaknade... Jag höll koll på hönsen medan matte mockade stallet.. Sen åkte vi hem igen.

På fredag kväll ledsnade jag på att ligga vid huset och tog mig en promenad på egen hand. (Vad matte blev arg!!) Jag var bara borta en kort stund.....

Igår satte matte och husse på transporten igen och åkte iväg utan mig.. (orättvist) När dem kom hem hade dem Camira med sig. Jag blev så glad att hon var hemma igen. Snart kom Sheila hem också men N red hem henne.

Ja, ja mina marsvin och kanin mår bra. Dem har flyttat ut till sina "sommarstugor" och äter sig tjocka och feta..

Nu ska jag snart gå ut med matte till hästarna och ge dem kvällsmat...

Vilken dag!!

Allt började med att hästarna skulle hem och allt gick bra förutom att K trillade av Shappe och att Sheila hade bråttom hem. Camira var en liten ängel som snällt gick på transporten och av den och sprang bara lite i hagen innan Sheila kom hem.... Nu har jag två ganska trötta hästar i vinterhagen som snart ska få lite hö... I morgon blir det mer bete för dem i trädgården...

Miran var mindre glad på oss när hon fick stanna hemma när vi hämtade hästarna..


RSS 2.0